Linkruil Zorgverzekeringwijzer.nl

Wanneer u kiest voor het plaatsen van een link naar uw bedrijfswebsite op Zorgaanbodnederland.nl dan vragen wij aan u een link te plaatsen op uw eigen website naar Zorgverzekeringwijzer.nl

Wat is Zorgverzekeringwijzer.nl en waarom vragen wij u om een linkruil?

De zorg in Nederland wordt de laatste jaren alleen maar duurder. Daarnaast wordt het voor de zorgvrager ook steeds moeilijker om de juiste zorgverzekering te kiezen gericht op de eigen situatie. Na aanleiding van deze twee componenten hebben Frans Kooning en Rob de Graaf een aantal jaren geleden doen besluiten om na te denken over een passende oplossing. Dit heeft geresulteerd in het opzetten van de website Zorgverzekeringwijzer.nl.

Frans en Rob hebben beiden ruime ervaring als specialistisch verpleegkundige in de gezondheidszorg. Door de betrokkenheid in de zorg werd duidelijk dat de behoefte voor een vergelijkingswebsite voor zorgverzekeringen groot was. Een vergelijkingswebsite is niet nieuw, maar veel websites zijn commercieel ingesteld en lijken zij zich steeds minder te richten op de daadwerkelijke wensen van de zorgvrager.

Zorgverzekeringwijzer.nl onderscheid zich door onafhankelijke vergelijkingsresultaten weer te geven, waarbij gericht op de wensen van de zorgvrager. Er is veel aandacht besteed aan de vergelijkingsmodule en er wordt op de website zo veel mogelijk informatie gegeven over de verschillende zorgvergoedingen. Deze vergelijkingsmodule is uniek en wordt niet door de andere websites gebruikt. Deze module is ontwikkeld om het voor de zorgvrager zo gemakkelijk en eerlijk mogelijk te maken.

Om de vergelijkingssite meer bekendheid te geven op het internet zijn er links nodig. Door een link te plaatsen op Zorgaanbodnederland.nl wordt uw website makkelijker gevonden op internet. Door een link te plaatsen naar Zorgverzekeringwijzer.nl wordt ook deze website beter gevonden.

Tot slot wil Zorgverzekeringwijzer.nl aangeven dat er geen directe afspraken zijn gemaakt met zorgverzekeraars en dat de website geheel onafhankelijk is.

Laatste nieuws

Een goedkope zorgverzekering. Duurkoop of niet?

Een goedkope zorgverzekering. Duurkoop of niet? Het afsluiten van een zorgverzekering, daar is iedereen geheel vrij in. De invulling van…

Lees verder

Zorgpremie duurder?

Recentelijk is er binnen verschillende media veel aandacht geweest wat betreft de zorgpremie van 2015, verschillende bronnen dichtbij het haagse…

Lees verder

De zorg gaat veranderen in 2015

Binnenkort is het weer de tijd dat het basispakket 2015 bekend gemaakt gaat worden, wat gaat dit voor u als…

Lees verder

Advertentie

Nieuwsbrief

Nieuwe zorgaanbieder?

Meld u dan nu aan